Eurocup

Με 3 γαλλικές ομάδες του χρόνου η Ευρωλίγκα - Η Μπουργκ διέλυσε την Μπεσίκτας και θα παίξει τελικό με Παρί στο EuroCup!

Χάρη σε ένα απίστευτο τέταρτο δεκάλεπτο, η Μπουργκ επικράτησε με 89-63 της Μπεσίκτας στο Game 3 της σειράς, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του EuroCup εκεί όπου περιμένει η Παρί!

Σε γαλλικό... εμφύλιο θα κριθεί ο τίτλος του φετινού EuroCup!

Μία ημέρα μετά την πρόκριση της Παρί επί των Λόντον Λάιονς, η Μπουργκ πανηγύρισε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Μπεσίκτας με σκορ 89-63, κάνοντας το 2-1 στη σειρά και παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!

Κάπως έτσι, από του χρόνου, θα υπάρχουν τρεις γαλλικές ομάδες στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης με το νέο format, καθώς, τόσο η Βιλερμπάν, όσο και η Μονακό έχουν εγγυημένο συμβόλαιο!

Όσον αφορά τον αγώνα, το ματς ήταν ντέρμπι στα πρώτα τρία δεκάλεπτα, με την ομάδα του Φεντερίκ Φοτού να πατάει το πόδι στο... γκάζι στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, εκεί όπου με το απίθανο υπέρ της επιμέρους σκορ 24-4, καθάρισε το ματς και πήρε την πρόκριση!

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σαλάς με 19 πόντους, με τους Ζουλιέν και Κόκιλα να ακολουθούν με 11 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 44-41, 65-59, 89-63.

Δείτε εδώ την στατιστική του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x