Eurocup

Νίκησε ξανά τους Λόντον Λάιονς και προκρίθηκε στον τελικό του Eurocup η Παρί!

Διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στους Λόντον Λάιονς και πανηγύρισε την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του φετινού Eurocup η Παρί!

Διπλασίασε τις νίκες της επί των Λόντον Λάιονς και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του φετινού Eurocup η Παρί!

Μετά την προ ημερών εντός έδρας νίκη της, η γαλλική ομάδα επικράτησε (93-85) και στο Λονδίνο, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σειράς ανάμεσα σε Μπουργκ και Μπεσίκτας, η οποία θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι.

Κορυφαίοι για τους νικητές στην αναμέτρηση ήταν οι Σόρτς (21π), Ερέρα (13), Χίφι (13π) και Μάλκολμ (10π, 5 ριμπ), ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν Μόργκαν (25π) και Τέιλορ (17π).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα 8 πόντων (16-8) στην πρώτη περίοδο, με τους Λόντον Λάιονς να αντιδρούν, μειώνοντας σε 19-21. Μάλιστα, πέρασαν μπροστά με 41-34 και πήγαν στα αποδυτήρια όντας στη θέση του οδηγού (45-39). Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, με καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρνει να φτιάξει μεγάλη υπέρ της διαφορά, με την Παρί να... πατάει το γκάζι στο τέταρτο δεκάλεπτο, φτάνοντας τελικά στην άνετη νίκη με 93-85!

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 45-39, 64-66, 85-93

Τα στατιστικά του

αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x