Eurohoops

«Η Κλόι Καρντάσιαν σκότωσε την καριέρα μου»

Η Κλόι Καρντάσιαν επηρεάζει αρνητικά τους παίκτες του NBA, με τους οποίους συνάπτει ερωτική σχέση, όπως δήλωσε ο Ρασάντ ΜακΆντς.

Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ αποτέλεσε τη δέκατη τέταρτη επιλογή του ντραφτ του 2005. Ωστόσο έπαιξε σε μόλις διακόσια σαράντα εννέα ματς του NBA φορώντας τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και των Σακραμέντο Κινγκς.

Αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου το 2009. Μάλιστα εκείνη την εποχή ήταν με την Καρντάσιαν. “Αν δεν ήμουν μαζί της, θα έπαιρνα εξήντα με εβδομήντα εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Εύκολα” ανέφερε ο ΜακΚάντς ενθυμούμενος τη σχέση του με την 32χρονη.

Από το 2009 έχει παίξει αποκλειστικά στην D-League και σε πρωταθλήματα χωρών εκτός της Βόρειας Αμερικής. Φέτος, όμως, προέκυψε ευκαιρία για την εξιλέωσή του, καθώς αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του ντραφτ του νεοσύστατου BIG3. “Στα 32 μου, όντας επτά χρόνια στην ανυποληψία, θα είναι ο αγώνας μου να επιστρέψω σε ένα μέρος, που ουδείς με θέλει” ανέφερε σχετικά ο πρώην NBAer.

Όσον αφορά στην Καρντάσιαν, μετά το τέλος της σχέσης της με το ΜακΆντς γνώρισε και εν τέλει παντρεύτηκε το Λαμάρ Όντομ, του οποίου η καριέρα και σε σημαντικό βαθμό η ζωή ζημιώθηκαν αρκετά από τη συγκεκριμένη ερωτική σχέση. Ακολούθησε δεσμός της 32άχρονης Αμερικανής με τον Τζέιμς Χάρντεν, ενώ είναι πλέον μαζί με τον Τριστάν Τόμσον.

Πηγή: eurohoops.net

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x