Ευρώπη

Leaders Cup: Απίθανο φινάλε στον ημιτελικό και πρόκριση για την Ντιζόν! (vids)

Με buzzer beater κάρφωμα του Σόλομον, η Ντιζόν επικράτησε 83-81 της Μονακό στον ημιτελικό του Leaders Cup!

Απίθανο, μοναδικό, μυθικό!

Δεν… υπάρχει αυτό που συνέβη στον ημιτελικό του Leaders Cup της Γαλλίας, που διεξάγεται στην Disneyland, με την Ντιζόν να επικρατεί 83-81 της Μονακό χάρη σε buzzer beater κάρφωμα του Σόλομον!

Οι παίκτες του Λενιάμ είχαν 6 δέκατα στη διάθεσή της (!) για την τελευταία επίθεση, ωστόσο κατάφεραν να βρουν στόχο, με τον Ζουλιέν να επαναφέρει την μπάλα από την πλάγια γραμμή και να βρίσκει αμαρκάριστο τον συμπαίκτη του, ο οποίος κάρφωσε στο καλάθι των Μονεγάσκων και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στον τελικό, όπου θα συναντήσει τη Βιλερμπάν.

Το τρομερό της υπόθεσης είναι πως η ομάδα του Ομπράντοβιτς είχε ισοφαρίσει σε 81-81 σε σχεδόν παρόμοια φάση: στα 2 δευτερόλεπτα για το φινάλε, ο Νόρις Κόουλ ευστόχησε από κοντά μετά από επαναφορά από την τελική γραμμή!

Κορυφαίος για τους νικητές ο Σουλάιμον, ο οποίος σημείωσε 24 πόντους με 5/7 τρίποντα, ενώ είχε άξιους συμπαραστάτες τους Σόλομον (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Χόλστον (14 πόντοι, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ).

Από την άλλη, για τη Μονακό διακρίθηκαν οι Κόουλ (19 πόντοι, 4 ασίστ), Μποστ (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Ο’ Μπράιεν (17 πόντοι).

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 47-42, 58-60, 81-83.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x