Μουντομπάσκετ 2023

Υπέρ της παραμονής Κολέ στον πάγκο της Γαλλίας ο Φουρνιέ

Παρά την αποτυχία της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Εβάν Φουρνιέ τάσσεται υπέρ της παραμονής του Βενσάν Κολέ στον πάγκο.

Την παραμονή του Βενσάν Κολέ στον πάγκο της Γαλλίας, παρά την αποτυχία στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, στηρίζει ο Εβάν Φουρνιέ, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «rtl.fr».

Ο βετεράνος ΝΒΑer φόργουορντ τόνισε πως δεν χρειάζεται να… γκρεμιστούν όλα στους «τρικολόρ» για μία άσχημη παρουσία στη διοργάνωση και ειδικά από την στιγμή που σε έναν χρόνο ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού.

Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να αλλάξει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι να γίνεται πιο γρήγορα η ανανέωση του ρόστερ, με την είσοδο πιο νεαρών παικτών.

Αρχικά, ο Φουρνιέ ερωτήθηκε για το αν ο Βενσάν Κολέ παραμένει κατάλληλος για τη θέση του προπονητή στη Γαλλία: «Ναι, σίγουρα. Δεν θα πρέπει να διαλύσουμε όλα, ειδικά αφού σε έναν χρόνο έχουμε Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν έχει κάποιο νόημα. Ειδικά από το 2019, ο Βενσάν και το επιτελείο του έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά».

Στη συνέχεια, ο 31χρονος διεθνής ανέφερε: «Θα πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση με τους νεαρούς παίκτες. Να έρχονται στην ομάδα πιο νωρίς. Αυτό είναι το μοναδικό οργανωτικό πρόγραμμα. Το μεγαλύτερο παράδειγμα αποτελεί το 2016. Κρατά τους παλιούς μέχρι το τέλος και μετά δεν υπάρχει ανανέωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x