Μουντομπάσκετ 2023

Έπαιξε στο προπονητικό «διπλό» και πλησιάζει στην επιστροφή ο Φραντς Βάγκνερ

Ο Φραντς Βάγκνερ συμμετείχε στο προπονητικό διπλό της Γερμανίας για πρώτη φορά από την πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ, όταν χτύπησε στον αστράγαλο. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παίξει με τη Λετονία.

Αισιόδοξα τα νέα στη Γερμανία.

Η ομάδα του Γκόρντι Χέρμπερτ ετοιμάζεται για τον προημιτελικό του Μουντομπάσκετ κόντρα στη Λετονία (6/9, 11:45), θέλοντας να συνεχίσει την πορεία της προς τη ζώνη των μεταλλίων. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να έχει και πάλι στη διάθεσή της τον Φραντς Βάγκνερ.

Ο σταρ της ομάδας και των Ορλάντο Μάτζικ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ, και έκτοτε δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι, ενώ δεν συμμετείχε και στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Παρόλα αυτά, η κατάστασή του βελτιώθηκε, αφού την Τρίτη (5/9) έλαβε μέρος κανονικά μέχρι και στο προπονητικό «διπλό» της ομάδας!

Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, πως θα είναι έτοιμος κόντρα στη Λετονία. Ο Χέρμπερτ τόνισε πως η συμμετοχή του ή μη θα κριθεί από την κατάστασή του πριν τον αγώνα, επισημαίνοντας: «Δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμα. Εάν ο Φραντς βγάλει καλά την προπόνηση, θα πάρουμε την απόφαση. Είναι σημαντικό να έχουμε είτε τον Σρέντερ είτε τον Φραντς στο γήπεδο, αν και οι δύο είναι σε φόρμα».

Θυμίζουμε πως η Γερμανία, αν προκριθεί επί της «λάτβια», θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ στην τετράδα. Εκεί, ένας παίκτης με την εμπειρία και τις παραστάσεις του Βάγκνερ, θα είναι απαραίτητος για τη διεκδίκηση της πρόκρισης στον τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x