Μουντομπάσκετ 2023

Λιόλιος: «Για οποιαδήποτε μη υπέρβαση η ευθύνη είναι δική μου»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ανέλαβε την ευθύνη που δεν έγινε υπέρβαση.

Η προσπάθεια της ελλιπούς Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο άφησε ικανοποιημένο τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος πάντως με δήλωσή του ανέλαβε την ευθύνη επειδή δεν έγινε κάποια υπέρβαση, ενώ δήλωσε περήφανος για τους προπονητές και τους παίκτες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Ο αγωνιστικός στόχος του Παγκοσμίου ήταν μια διάκριση και να κατακτήσουμε θέση που θα μας οδηγούσε στην Ολυμπιάδα και ο στόχος αυτός δεν επετεύχθη.

Ο ποιοτικός στόχος ήταν η ομάδα να δώσει το καλύτερο της εαυτό. Να έχει μαχητικότητα, αυταπάρνηση και ενότητα. Αυτό ζητήθηκε από τη πρώτη μέρα από όλους τους παίκτες. Και αυτός ο στόχος επετεύχθη.

Οι παίκτες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και ένα μήνυμα πάθους και αυτοθυσίας προς την Ελληνική κοινωνία. Η Εθνική ομάδα είναι κάτι παραπάνω από ομάδα. Εκπροσωπεί ένα ολόκληρο έθνος και οφείλουμε να δώσουμε το παράδειγμα σε όλους τους Έλληνες τι σημαίνει να φοράς αυτή η φανέλα. Το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες έκαναν το καλύτερο δυνατό προς αυτή τη κατεύθυνση και τους δίνω συγχαρητήρια.

Για οποιαδήποτε μη αγωνιστική υπέρβαση και κατάκτηση του στόχου της συμμετοχής μας στην Ολυμπιάδα την αποκλειστική ευθύνη την έχουμε η Διοίκηση και εγώ προσωπικά. Οι προπονητές και οι παίκτες έκαναν ακριβώς αυτό που τους ζητήσαμε και είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x