Ευρώπη

Άδεια Μάλαγα σε τρεις Σέρβους να παίξουν στα «παράθυρα»

Την αποκάλυψη πως η Μάλαγα επέτρεψε σε τρεις παίκτες της Μάλαγα να παίξουν στην εθνική Σερβίας στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ έκανε ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Μετά τους παίκτες της Εφές που αποφάσισαν να ενισχύσουν κανονικά την εθνική Τουρκίας στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, μία ακόμη ομάδα Ευρωλίγκας έδωσε το αντίστοιχο «ελεύθερο» σε παίκτες της. Ο λόγος για τη Μάλαγα, που επέτρεψε στους Νέντοβιτς, Μούσλι και Μιλοσάβλιεβιτς να παίξουν στο δεύτερο ματς του «παραθύρου» του Νοεμβρίου.

«Ο Κάρλος Χιμένεθ της Ουνικάχα Μάλαγα, μας έστειλε μία γραπτή επιβεβαίωση με την οποία αποδέχεται το αίτημά μας. Εμείς, προσπαθήσαμε να κάνουμε απευθείας επαφές με τις ομάδες, προκειμένου να βρούμε τη λύση στο πρόβλημα, κάτι που θα ήταν καλό και για τις δύο πλευρές. Γνωρίζοντας ότι Μάλαγα έχει παιχνίδι για την Ευρωλίγκα στις 24 Νοεμβρίου, το αίτημά μας σε αυτούς ήταν να επιτρέψουν στους παίκτες μας, τον Νέντοβιτς, τον Μούσλι και τον Μιλοσάβλιεβιτς να αγωνιστούν στο δεύτερο παιχνίδι του πρώτου παραθύρου, εναντίον της Γεωργίας... Κι έγινε αποδεκτό», δήλωσε ο Γιόβιτσα Άντοντσιτς, συνεργάτης του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς στην εθνική Σερβίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x