NBA

Άντονι: «Αν οι Νικς θέλουν να φύγω, θα το σκεφτώ»

Ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τους Νιου Γιορκ Νικς ο Καρμέλο Άντονι, τονίζοντας ότι εφόσον η ομάδα του θέλει να αλλάξει πορεία, τότε θα το σκεφτεί να φύγει.

Η φημολογία που αφορά το μέλλον του Καρμέλο Άντονι καλά κρατεί στη Νέα Υόρκη, αφού όλο και περισσότερο ακούγεται το ενδεχόμενο ότι οι Νικς θέλουν να τον παραχωρήσουν, αφού ό,τι είχε να δώσει ο παίκτης το έχει δώσει.

Απάντηση στα όσα γράφονται έδωσε ο ίδιος ο παίκτης, αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσει αν και εφόσον το front office των Νικς του πει ότι θέλουν να τον παραχωρήσουν.

«Όλα εξαρτώνται από το front office. Έχω τη δυνατότητα να μείνω (σ.σ. λόγω σχετικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του), αλλά θα το συζητούσα μαζί τους. Θα είμαστε σε επικοινωνία, αν νιώθουν ότι θέλουν να βαδίσουν σε μια άλλη κατεύθυνση. Αν θέλουν να ανοικοδομήσουν την ομάδα για το μέλλον. Αν μου πουν ότι θέλουν να διαλύσουν αυτό που έχουμε τώρα, ναι, θα το σκεφτόμουν να φύγω», είπε ο Καρμέλο Άντονι σε συνέντευξή του στη «Newsday».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x