Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ στους φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2018-19. Όπως αναφέρεται, διατέθηκαν 1.810 «κομμάτια», αριθμός ελαφρώς αυξημένος σε σχέση με πέρσι.

Παράλληλα, η διοίκηση της «Ένωσης» κάλεσε τους φίλους της ομάδας να αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια για τους αγώνες, αφού το σύνολο του Λούκα Μπάνκι χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«H AEK B.C. ανακοινώνει, ότι ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας Αγάπης.

Πιο συγκεκριμένα, διατέθηκαν 1810 εισιτήρια για την περίοδο 2018-2019, ήτοι για τους αγώνες της «Βασίλισσας» στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στο Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ B.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο αυτονόητο κάλεσμα της κατόχου του BCL και Κυπελλούχου Ελλάδος 2018. Παράλληλα, καλεί τους φίλους της ΑΕΚ, που για κάποιο λόγο δεν προμηθεύτηκαν «Διαρκείας» να σπεύσουν μεμονωμένα να προμηθευτούν απλά εισιτήρια για τους αγώνες της, πιστοποιώντας την αδιαμφισβήτητη αυταξία του «κιτρινόμαυρου» οπαδικού κινήματος. Πολλώ δε μάλλον όταν ακολουθούν σημαντικές αναμετρήσεις στις οποίες η στήριξη προς τους αθλητές του Κόουτς Λούκα Μπάνκι κρίνεται επιβεβλημένη.

Ο λαός της ΑΕΚ παραμένει η δύναμή της».

TAGS: A.E.K.