Ελλάδα

Αλεξανδρής: «Χάσαμε καθαρά και δίκαια»

Στο δίκαιο της νίκης του Άρη επί του Πανιώνιου στάθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την ήττα των «κυανέρυθρων» στο Αλεξάνδρειο.

Ο «τίγρης» τόνισε πως οι «κίτρινοι» είχαν καλύτερο ρυθμό και πως οι παίκτες του είχαν εντελώς αντίθετη εικόνα από αυτή που έδειξαν στις προπονήσεις επί των ημερών του. Στάθηκε στη λάθος τακτική κόντρα στα χαμηλά σχήματα του Αγγέλου, στην αστοχία και στα χαμένα ριμπάουντ και θεωρεί πλέον υπέρβαση την παραμονή.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Άρη, έπαιξε καλύτερα από μας, είχε καλύτερο ρυθμό, νίκησε καθαρά και δίκαια. Για τη δική μου ομάδα, στενοχωρήθηκα πολύ, γιατί μπορεί να έκανα λίγες προπονήσεις, μόλις πέντε, αλλά η εικόνα που έδειχνε στις προπονήσεις ήταν άκρως αντίθετη από αυτή που παρουσίασε στο γήπεδο.

Ότι είχαμε σχεδιάσει, δεν το κάναμε. Αποτύχαμε πλήρως στην τακτική μας. Ξέραμε ότι θα παίξει με κοντά σχήματα ο Άρης και θα πιέσει, αλλά δεν κάναμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Δυσκολευόμασταν να βάλουμε καλάθι. Αποτύχαμε και στα ριμπάουντ, οι παίκτες του Άρη πήραν 16 επιθετικά. Είχαμε πει να δεχτούμε μέχρι 60 πόντους και συνέβη, αλλά επιθετικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.

Όλα τα παιδιά προσπάθησαν, ίσως δεν είχαν αυτοπεποίθηση, αλλά με 2/18 τρίποντα δεν μπορείς να έχεις αξιώσεις να κερδίσεις έναν τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Μας μένουν δύο παιχνίδια, ένα στην έδρα μας, θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών με τον ΠΑΟΚ και θα δυσκολευτούμε. Δεν έχουμε χάσει τις ελπίδες μας, αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπέρβαση για να κάνουμε πραγματικότητα το στόχο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x