Euroleague

Αλόνσο: «Πολύ μεγάλη η ποιότητα του Παναθηναϊκού»

Ο Σίτο Αλόνσο εξήρε τον Παναθηναϊκό, αλλά και τους… παλιόφιλους της Μπασκόνια Μπουρούση και Τζέιμς εν όψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στη Βιτόρια.

Πολύ σημαντικό ματς ΚΑΙ για τις δύο ομάδες χαρακτήρισε αυτό της Μπασκόνια με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής των Βάσκων, Σίτο Αλόνσο.

«Μπορεί να είναι μια σημαντική μέρα για μας. Πρέπει κόσμος και ομάδα να είμαστε ενωμένοι για να καταφέρουμε να νικήσουμε έναν αντίπαλο με πολύ μεγάλη ποιότητα. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο και για τις δύο ομάδες», τόνισε ο προπονητής της πολύ φορμαρισμένης ομάδας της Βιτόρια.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε ανακτήσει την ένταση, τη σκληράδα, το δυναμισμό και το πάθος μας στα τελευταία παιχνίδια και έτσι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίζουμε παιχνίδια. Θα πρέπει να καταβάλουμε τη μέγιστη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε την Πέμπτη. Το ταλέντο και η ποιότητα δεν αρκεί αν δεν συνδυάζεται με πάθος», πρόσθεσε.

Όσο για την επιστροφή Μπουρούση και Τζέιμς στην έδρα της περσινής τους ομάδας; «Σε συναισθηματικό επίπεδο η επιστροφή του Γιάννη και του Μάικ είναι κάτι το ιδιαίτερο, για όσα πρόσφεραν στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες υψηλού επιπέδου. Ο Τζέιμς βοήθησε πολύ πέρσι την Μπασκόνια και φέτος έχει πετύχει κάποια πολύ σημαντικά καλάθια για τον Παναθηναϊκό, όπως με την Ούνιξ. Ο Μπουρούσης, από την άλλη, είναι ένας ηγέτης, ένας πολύ έμπειρος και ικανός παίκτης. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να τους περιορίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x