Ελλάδα

Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με Μανωλόπουλο - Ύμνοι από ΑΕΚ για τον Έλληνα κόουτς

Έπεσαν και επίσημα τίτλοι τέλους στη συνεργασία της μπασκετικής ΑΕΚ με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Η Ένωση εκθείασε τον χαρακτήρα του 47χρονου προπονητή, χαρακτηρίζοντάς τον «διαφορετικό».

«Σφραγίστηκε» και επίσημα το «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν πως ξεκίνησε ήδη η διαδικασία της λύσης του συμβολαίου με τον 47χρονο τεχνικό, τον οποίο αποθέωσαν για το ήθος και την εργατικότητα που έχει επιδείξει σε όλη τη διαδρομή του.

Όπως όλα δείχνουν, στο προσεχές μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στην άκρη του πάγκο θα βρίσκεται ο Ντράγκαν Σάκοτα και μένει να φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα ποιος θα είναι ο μόνιμος «διάδοχος» του Έλληνα κόουτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Το ήθος, η εργατικότητα, η αφοσίωση του Σωτήρη στον σύλλογο και τα ιδανικά του συνέθεσαν τον «καμβά» μιας χρωματοδιαδρομής με ποικίλα συναισθήματα, και αποκορύφωση την πρόκριση της «Βασίλισσας» στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017-2018.

Ο οργανισμός ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σωτήρη και δεσμεύεται να μην επιτρέψει στον οποιονδήποτε να θίξει την αξιοπρέπεια και την ταπεινοφροσύνη του, στοιχεία που τον καθιστούν διαφορετικό και χρήσιμο στο ελληνικό μπάσκετ.

Η ΑΕΚ B.C. εύχεται στον Σωτήρη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x