Euroleague

Απέφυγε τη θλάση ο Χάνγκα, πιθανό να παίξει αύριο

Ευχάριστα ήταν τα νέα στο στρατόπεδο της Λαμποράλ Κούτσα ενόψει του αυριανού δεύτερου προημιτελικού της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Άνταμ Χάνγκα απέφυγε τη θλάση.

Σε εξετάσεις στο αριστερό πόδι υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/4) ο Άνταμ Χάνγκα. Ο Ούγγρος γκαρντ/φόργουορντ, τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Λαμποράλ Κούτσα με τον Παναθηναϊκό και εκφράζονταν φόβοι πως έχει υποστεί θλάση, που θα του στερούσε σίγουρα τη συμμετοχή στο αυριανό δεύτερο παιχνίδι στη Βιτόρια και ενδεχομένως και στο ματς ή τα ματς που θα διεξάγονταν την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Η μαγνητική τομογραφία, έδειξε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι δεν είναι τόσο σοβαρό, απέφυγε τη θλάση, αλλά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί αύριο. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, θα υποβληθεί σε συνεχόμενες θεραπείες για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αλλά ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ενδέχεται να μη ρισκάρει με τη συμμετοχή του.

Η απόφαση για το αν θα αγωνιστεί ο Χάνγκα, θα παρθεί ουσιαστικά στο πρωινό χαλάρωμα της Παρασκευής ή ακόμα και στην προθέρμανση των βάσκων πριν το παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x