Γενικά

Αποχωρεί από τον πάγκο της Team USA μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Στιβ Κερ

Ο Στιβ Κερ θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Team USA μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Team USA μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2024 προανήγγειλε ο Στιβ Κερ.

«Ο κύκλος είναι διετής. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς ήταν στο Παγκόσμιο του 2019 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τώρα είναι η σειρά μου. Έτσι πρέπει να γίνει», τόνισε ο 58χρονος προπονητής των Γουόριορς.

«Είναι μια μεγάλη δέσμευση και πλέον είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με την αποστολή που είχαν αναλάβει ο Μάικ Σιζέφσκι και ο Τζέρι Κολάντζελο, που έμειναν τόσα χρόνια για να δημιουργήσουν ένα σύστημα», πρόσθεσε.

Υπό τον Στιβ Κερ, που είχε στο πλευρό του τον Έρικ Σπόελστρα και τον Τάιρον Λου, η ομάδα των ΗΠΑ απέτυχε για δεύτερο συνεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς τερμάτισε τέταρτη και εκτός βάθρου, με τρεις ήττες.

Στο Παρίσι, ωστόσο, φαίνεται πως η Team USA θα έχει πολλά περισσότερα όπλα. Ήδη έχουν εκφράσει την πρόθεση να αγωνιστούν μεγάλα ονόματα όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι, ο Κέβιν Ντουράντ, αλλά και ο Τζοέλ Εμπίντ που αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα των ΗΠΑ αντί της Γαλλίας ή του Καμερούν, που επίσης ενδιαφέρονταν για τις υπηρεσίες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x