NBA

Απών από τους Ολυμπιακούς ο Σάγκερ, που δίνει τη δική του «μάχη»

Μεγάλη λύπη προκάλεσε η ανακοίνωση ότι ο Κρεγκ Σάγκερ θα λείπει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Κρεγκ Σάγκερ, ένας από τους γνωστότερους αθλητικούς δημοσιογράφους-ρεπόρτερ της Αμερικής, δε θα καταφέρει να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC ανακοίνωσε την είδηση προκαλώντας τη θλίψη του κόσμου, για τα διαρκή προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια τον αγαπημένο τους δημοσιογράφο.

Αυτή θα ήταν η πέμπτη συνεχόμενη φορά που ο αγαπητός σε όλους Σάγκερ θα κάλυπτε τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο 65χρονος ρεπόρτερ θα προχωρήσει στην τρίτη μεταμόσχευση μυελού των οστών στο MD Anderson Cancer Center του Χιούστον. Όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν ανακοίνωσε τη μάχη του με τη λευχαιμία. Ξεπέρασε το πρόβλημά του, κάνοντας την πρώτη του μεταμόσχευση, αλλά το Μάρτιο του 2015, η αρρώστια επανήλθε. Ο Σάγκερ προσπάθησε για δεύτερη φορά να ξεπεράσει το πρόβλημά του με νέα μεταμόσχευση, αλλά αυτή τη φορά η λευχαιμία δεν υποχώρησε.

Σε συνέντευξή του στη «Houston Chronicle», ο επί 34 συναπτά έτη ρεπόρτερ, έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και τόνισε πως θα είναι έτοιμος για την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ και ότι θα παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από την τηλεόραση.

«Ο οργανισμός μου αποδυναμώνεται, για αυτό οι γιατροί θέλησαν να το κάνουμε τώρα που είμαι ακόμη δυνατός. Μία τρίτη μεταμόσχευση είναι σπάνιο φαινόμενο, οπότε ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα είμαι έτοιμος για την πρεμιέρα (σ.σ. του ΝΒΑ)», ήταν τα λόγια του Σάγκερ, ο οποίος αναφέρθηκε και στους Ολυμπιακούς: «Θα τα παρακολουθήσω όλα. Είναι λυπηρό που μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του γκολφ και του μπάσκετ, δε θα συμμετέχουν, αλλά παραμένουν (σ.σ. οι αγώνες) το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός. Η μεγαλύτερη τιμή, το σπουδαιότερο γεγονός στον αθλητισμό, είναι να στεφθείς Ολυμπιονίκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x