Ευρώπη

Αταμάν: «Είχαμε συμφωνήσει με τον Μπουρούση, αλλά κάναμε το λάθος και πήραμε τον Ντόρσεϊ»!

Άκρως μετανιωμένος είναι ο Εργκίν Αταμάν με την απόκτηση του Τζόι Ντόρσεϊ αντί του Γιάννη Μπουρούση, με τον οποίο η Γαλατασαράι είχε συμφωνήσει το περσινό καλοκαίρι!

Σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο Εργκίν Αταμάν!

Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε στην ιστοσελίδα «Socrates Dergi» πως η Γαλατασαράι είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Γιάννη Μπουρούση το περσινό καλοκαίρι, ωστόσο την τελευταία στιγμή προχώρησε στην απόκτηση του Τζόι Ντόρσεϊ!

Μάλιστα, ο έμπειρος κόουτς χαρακτήρισε μεγάλο λάθος τη μεταγραφή του Αμερικανού σέντερ, λέγοντας μάλιστα πως θα ήταν καλό για εκείνον να έπαιρνε μαζί του και τη μητέρα του, με την οποία μιλά διαρκώς στο τηλέφωνο, περισσότερο από το μπάσκετ που παίζει.

«Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαμε συμφωνήσει με τον Μπουρούση, αλλά με κάποιο τρόπο αποκτήσαμε τον Τζόι Ντόρσεϊ, επειδή θέλαμε έναν πιο αθλητικό και νεαρό σέντερ. Με τους Λάσμε και Μπουρούση θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το πρωτάθλημα. Ήταν μεγάλο λάθος που κάναμε το περσινό καλοκαίρι, παίρνοντας τον Ντόρσεϊ αντί του Μπουρούση», δήλωσε αρχικά ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε με υποτιμητικά λόγια στον Αμερικανό σέντερ:

«Θα συμβούλευα τον Ντόρσεϊ να παίρνει τη μητέρα του, όπου πηγαίνει. Πάντα μιλάει συνεχώς μαζί της μέσω FaceTime, περισσότερο από το μπάσκετ που παίζει».

Και συνέχισε ο προπονητής της Γαλατασαράι: «Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το πρότυπό μου. Ήμουν 34 ετών όταν τον συνάντησα στο Final 4 που συμμετείχα. Οι Ετόρε Μεσίνα, Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι θρύλοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Προσπαθώ να τους μιμηθώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x