Ελλάδα

«Αυτό το κάρφωμα...»

Αν δεν ήταν αυτός, ίσως να 'ταν κι αλλιώς η ιστορία. Ο Εστέμπαν Μπατίστα μιλάει στο sport-fm.gr για τον πρώτο του τίτλο στον Παναθηναϊκό, υπόσχεται «πόλεμο» παντού και στέλνει μήνυμα παραμονής!

Στις 9 Οκτωβρίου δεν ήξερε καλά-καλά τους παίκτες του. Κι όμως χάρη σ' αυτόν ήρθε η πρόκριση επί του Ολυμπιακού (με το κάρφωμά του σε νεκρό χρόνο). Και παράλληλα άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για το 16ο Κύπελλο του Παναθηναϊκού, το οποίο τελικά «σφραγίστηκε» χθες.

Αν μη τι άλλο, λοιπόν, ένα μεγάλο μερίδιο της κούπας ανήκει και τον Εστέμπαν Μπατίστα! Ο Ουρουγουανός σέντερ μιλάει στο sport-fm.gr για τον πρώτο του τίτλο με την πράσινη φανέλα, ξεκαθαρίζει πως οι στόχοι και οι φιλοδοξίες είναι για ακόμα περισσότερα πράγματα και δεσμεύεται πως άπαντες θα παλέψουν ούτως ώστε το Κύπελλο να μην είναι το μόνο τρόπαιο για φέτος.

Αφότου, μάλιστα, υποκλίνεται στην «πράσινη οικογένεια» λόγω της σχέσης που έχει χτίσει η ομάδα με τον κόσμο, δηλώνει... φαρδιά-πλατιά απόλυτα χαρούμενος με τις συνθήκες στην Ελλάδα, στέλνοντας «μήνυμα» παραμονής.

inner

Συνέντευξη στον Αποστόλη Σπυρόπουλο

«Αν δεν είχε γίνει εκείνο το κάρφωμα, ίσως να μην ήμασταν εδώ τώρα, Κυπελλούχοι Ελλάδας. Έγινε, όμως η ιστορία έγραψε και είμαστε χαρούμενοι που μέσω εκείνου μας άνοιξε ο δρόμος για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Θα μπορούσε σε εκείνη την φάση να είναι ο οποιοσδήποτε. Το σημαντικό είναι πως δεν μείναμε εκεί, αλλά κατακτήσαμε απέναντι στον Απόλλωνα ακόμα ένα τρόπαιο για το κλαμπ», είπε αρχικά ο Λατινοαμερικάνος σέντερ για να προσθέσει για το τι μας... επιφυλάσσει η συνέχεια:

«Καλό το Κύπελλο, το πανηγυρίζουμε αλλά... ως εδώ! Σαν παίκτες θέλουμε να κερδίζουμε τα πάντα και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε προσεχώς. Οι προσδοκίες μας είναι για ακόμα περισσότερα πράγματα. Όπως παλέψαμε γι αυτή την κούπα, θα κάνουμε τα πάντα και στις υπόλοιπες διοργανώσεις για να σηκώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους μέχρι το τέλος της χρονιάς και να μην είναι το Κύπελλο το... τελευταίο».

Όλα είναι πολύ καλά στην ομάδα, είμαστε ανταγωνιστικοί, διεκδικούμε τίτλους. Κάποιες φορές παίζουμε καλύτερα, κάποιες φορές όχι, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Τώρα χρειάζεται να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι γιατί μπαίνουμε σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν. Μπροστά μας έχουν έναν άλλο... τελικό, αυτόν με τον Ερυθρό Αστέρα και θέλουμε να διορθώσουμε το "λάθος" της προηγούμενης εβδομάδας».


Δεν θα μπορούσε ο Μπατίστα να μην υποκλιθεί στον κόσμο του τριφυλλιού: «Δεν είχαμε καμία αμφιβολία πως ο κόσμος μας θα βρεθεί στο πλευρό μας παρά το στραβό αποτέλεσμα με την Άλμπα. Είναι πάντα εδώ, μας υποστηρίζουν συνέχεια. Είμαστε όλοι μαζί μια... πράσινη οικογένεια. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους εκτός παρκέ κι εμείς προσπαθούμε να την κάνουμε εντός. Και στον τελικό η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και τους ευχαριστούμε που βρέθηκαν πλάι μας».

Κλείνοντας, στέλνει το μήνυμά του για παραμονή στο ΟΑΚΑ: «Φυσικά θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όλα είναι υπέροχα εδώ, είμαστε πραγματικά δεμένοι, νιώθω άνετα στην ομάδα, όπως και στην Ελλάδα που έχω ήδη βρει τα... πατήματά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x