Ουδέν σχόλιο από τον Αντρέι Βατούτιν για τα ρεπορτάζ που ήθελαν φέτος το καλοκαίρι την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει καταθέσει εξαιρετική πρόταση για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ από τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού» τόνισε στον Τύπο της Ρωσίας, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα, πως δεν απαντάει σε… φήμες, ενώ ξεκαθάρισε πως το ρόστερ της ομάδας έκλεισε μετά και την ενίσχυση με τον Μάικ Τζέιμς.

Ωστόσο, άφησε ένα «παράθυρο» για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη από τους πρωταθλητές Ευρώπης, που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα.

«Δεν συνηθίζουμε να λέμε ναι ή όχι σε φήμες και δεν έχουμε σχολιάσει ποτέ κάτι σχετικά με φημολογούμενες μεταγραφές. Τα ελληνικά Μέσα και άλλα που ασχολούνται με το μπάσκετ, κάνουν πολλά για να γίνει δημοφιλές το άθλημα και αυτό είναι ευπρόσδεκτο. Εμείς, πιστεύουμε στους παλιούς και τους νέους παίκτες μας και ελπίζουμε η προσαρμογή τους να είναι επιτυχημένη και να ενθουσιάσουν τους φιλάθλους μας», ήταν η απάντηση του προέδρου της «ομάδας του στρατού» στο «tass.ru» σε σχετική ερώτηση για τις φήμες που ακούστηκαν πριν από μερικές εβδομάδες με τα ονόματα των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τζέρεμι Λιν.

Για το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ: «Η στελέχωση του ρόστερ ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, πριν ξεκινήσει η σεζόν οι προπονητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ακόμη έναν παίκτη, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα. Πάντα, η ενίσχυση του ρόστερ είναι ένας συνδυασμός θέλησης και πιθανότητας, αλλά γενικά είμαστε ευχαριστημένοι με τις μεταγραφές αυτό το δύσκολο καλοκαίρι. Έχουμε έξι νέους παίκτες, αλλά το πιο σημαντικό που πρέπει να καταλάβουν όλοι, είναι ότι η ομάδα που κατέκτησε την Ευρωλίγκα της περασμένης σεζόν δεν υπάρχει πια, πως παίκτες-κλειδιά αποχώρησαν για διάφορους λόγους και πως μία νέα ομάδα χτίστηκε από την αρχή. Σίγουρα θα είναι δύσκολο από άποψη πνευματικής και αγωνιστικής προετοιμασίας, αλλά ποτέ δεν ήταν εύκολο».

Τώρα έχεις λόγο να μπεις ξανά στο παιχνίδι! |+21