Ελλάδα

Βεργίνης: «Χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη»

Στην καλή προπόνηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης αλλά και στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Κώστα Χαραλαμπίδη, στάθηκε ο γκαρντ του Πανιωνίου, Δημήτρης Βεργίνης.

Τον κόσμο του Πανιωνίου θα χρειαστούν οι «κυανέρυθροι» στο πλευρό τους για να πάρουν την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Βεργίνης.

Το blog του Δημήτρη Βεργίνη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους.

Στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στο Προμηθέα στην Πάτρα γνωρίζαμε ότι είχαμε - εξ ορισμού - μια δύσκολη αποστολή. Αυτό που θέλαμε ήταν να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και η αλήθεια είναι πως σε πολλά χρονικά διαστήματα το καταφέραμε.

Αυτό το Σάββατο (30/11) έχουμε, κατά τη γνώμη μου, έναν από τους πιο κομβικούς αγώνες όσον αφορά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Αντίπαλος μας ο ανεβασμένος, τον τελευταίο καιρό, ΠΑΟΚ. Η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον παλιό μου συμπαίκτη, Κώστα Χαραλαμπίδη, μόνο καλό έχει κάνει στην ομάδα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία στους παίκτες και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει σημαντικούς αντιπάλους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προπονηθεί αρκετά μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε και θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να νιώσουμε και πάλι τη χαρά της νίκης. Παίζουμε εντός έδρας και όλοι μας - παίκτες και προπονητές - περιμένουμε την έντονη παρουσία του κόσμου της ομάδας.

Τους θέλουμε δίπλα μας για να μας δώσει την ώθηση ώστε να φτάσουμε στη νίκη, που τόσο χρειάζεται ο Πανιώνιος μας!

Εις το επανιδείν...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x