Ελλάδα

Βετούλας: «Ιστορικός αγώνας για τον Ιωνικό»

Πολύ χαρούμενος ήταν ο Νίκος Βετούλας μετά τη νίκη του Ιωνικού Νικαίας επί του ΠΑΟΚ, που ήταν η πρώτη του στην Α1 έπειτα από 32 χρόνια.

Η ενέργεια και η διάθεση στο τέλος έδωσαν στον Ιωνικό τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Νίκος Βετούλας, εκφράζοντας και την υπερηφάνεια του που οδήγησε την ομάδα της Νίκαιας στο πρώτο της ροζ φύλλο στην Α1, έπειτα από 32 χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βετούλας:

«Ήταν ένας ιστορικός αγώνας για την ομάδα του Ιωνικού Νικαίας. Πέτυχε την πρώτη νίκη στην κορυφαία κατηγορία μετά από 32 χρόνια και σίγουρα αυτό είναι ένα ευχάριστο γεγονός.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, ήταν δύσκολο, δεδομένης της πίεσης που υπήρχε στα παιδιά λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων που είχαν προηγηθεί. Στο τέλος, η ενέργεια και η διάθεση για τη νίκη ήταν τα κλειδιά, ώστε να καταφέρουμε να την επιτύχουμε.

Είμαστε μία φύσει επιθετική ομάδα, με μεγάλο ταλέντο στην επίθεση και θα πρέπει να καταφέρουμε να γίνουμε και πιο συμπαγείς στην άμυνα, όπως ήμασταν στο τέταρτο δεκάλεπτο. Θεωρώ ότι στη διάρκεια του παιχνιδιού δείξαμε αρετές και μειονεκτήματα.

Στη συνέχεια θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, ώστε στο τέλος η ομάδα να φτάσει στις νίκες που χρειάζεται για να πετύχει τον στόχο της. Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους όσοι δουλεύουν για την ομάδα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x