Ελλάδα

Βόβορας: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ευχαριστημένος για το πρόσωπο του Παναθηναϊκού στη νίκη-πρόκριση επί του Κολοσσού στη Ρόδο ήταν ο Γιώργος Βόβορας, ωστόσο ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ περιμένει ακόμη περισσότερα.

Την ικανοποίησή του για τη σοβαρότητα με την οποία οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντιμετώπισαν τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Κολοσσό στη Ρόδο εξέφρασε ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργος Βόβορας.

«Ήταν ένα νοκ-άουτ παιχνίδι Κυπέλλου και πάντα το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς μπορεί να κρύβει μεγάλους κινδύνους. Η ομάδα έδειξε πολύ μεγάλη σοβαρότητα και στην προετοιμασία και στη διάρκεια του αγώνα» είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Αμυντικά, είχαμε μεγάλη πίεση, βγάλαμε τον Κολοσσό έξω από την φιλοσοφία του και η καλή μας άμυνα μας έδωσε την ευκαιρία να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, ενώ βοήθησε το γεγονός πως όλοι οι παίκτες από τον πάγκο ανέβαζαν το ρυθμό. Όταν μία ομάδα σαν εμάς, έχει αυτή τη συγκέντρωση με αυτό το ρυθμό, μπορεί να κερδίσει τέτοια νοκ άουτ παιχνίδια».

Όσο για το τι περιμένει για τη συνέχεια, είπε: «Είμαστε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Είχαμε δυο σημαντικές ελλείψεις, καθώς και ο Λεκαβίτσιους και ο Θανάσης μας δίνουν διαφορετικά στοιχεία. Η ομάδα έχει φέτος την πολυτέλεια να δοκιμάζει πολλά σχήματα, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το ταβάνι είναι πολύ ψηλό και είναι στο χέρι μας να δουλέψουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Σήμερα ήταν σημαντικό το παιχνίδι για εμάς και από αύριο έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x