Ελλάδα

Βόβορας: «Ήταν μια ωραία εμπειρία για όλους αυτό το ματς, μετρήσαμε τις δυνάμεις μας»

Στην εμπειρία των παικτών και στην αγωνιστική χρησιμότητα για τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Δημήτρης Βόβορας μετά τη φιλική νίκη των «πράσινων» επί της Κλουζ στη Ρουμανία.

Ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ στον «πράσινο» πάγκο ευχαρίστησε τους διοργανωτές του φιλικού, στάθηκε στη διακύμανση της απόδοσης των παικτών του στο ματς και περιμένει στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» να φτάσουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

Αναλυτικά: «Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους ανθρώπους της ομάδας, τους διοργανωτές του τουρνουά και τις τοπικές αρχές για την άψογη φιλοξενία τους. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία αυτό το ταξίδι και αυτό το φιλικό, ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και έδειξε πόσο αγαπάει το μπάσκετ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά την επιστροφή των διεθνών, ήταν σημαντικό για την ομάδα που έδωσε ένα δυνατό φιλικό. Είχαμε πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή μας, με κάποια καλά διαστήματα, αλλά και διαστήματα όπου κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση.

Αρχής γενομένης από το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", θέλουμε να φτάσουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων. Για εμάς, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό τουρνουά, κυρίως, λόγω της ιδιαιτερότητάς του, καθώς διοργανώνεται στη μνήμη ενός πολύ σπουδαίου παράγοντα και ανθρώπου, του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Από εκεί και πέρα, τα ματς που θα δώσουμε απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους θα τα αντιμετωπίσουμε ως επίσημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x