Euroleague

Βουγιούκας: «Η Ρεάλ πήρε πολλά σφυρίγματα, αλλά μπορούμε να νικήσουμε την Παρασκευή»

Απογοητευμένος για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας, που αναφέρθηκε και στη διαιτησία του πρώτου αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε στις λεπτομέρειες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ίαν Βουγιούκα να στέκεται σε κάποια σφυρίγματα που πήρε η ομάδα του Λάσο, ενώ επισήμανε πως ελπίζει να αλλάξει αυτή η κατάσταση την Παρασκευή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας στην κάμερα της Nova:
- Για την ατομική εμφάνισή του και την ήττα από τη Ρεάλ: «Μακάρι να είχε συνδυαστεί με νίκη η εμφάνισή μου. Αυτό που κάναμε στο τέλος ήταν να συνεχίσουμε με την ίδια προσέγγιση στην επίθεση, όπως και όταν γυρίσαμε από το -12. Δεν μας βγήκε από ένα σημείο και μετά. Ήταν πολύ physical το παιχνίδι, είμαστε απογοητευμένοι και θα προσπαθήσουμε την Παρασκευή».

- Για τον Ταβάρες: «Ο Ταβάρες είναι ένας τεράστιος άνθρωπος, που καλύπτει πολλά κενά στην άμυνα της Ρεάλ στη ρακέτα και σε αναγκάζει να σουτάρεις από έξω. Δεν βάλαμε όπως ούτε έναν πόντο στα 4 τελευταία λεπτά».

- Για το που κρίθηκε το ματς: «Ήταν ζήτημα ενός σουτ ή ενός κερδισμένου φάουλ. Η Ρεάλ πήρε πολλά σφυρίγματα. Ξέραμε ότι παίζαμε στη Μαδρίτη. Μακάρι την Παρασκευή να αλλάξει αυτό και να είναι πιο ισορροπημένη η κατάσταση».

- Για τις ομοιότητες που υπάρχουν με το 2011: «Το 2011, η Μπαρτσελόνα είχε φτιάξει μια υπερομάδα. Εμείς ήμασταν εξαιρετικοί στο πρώτο ματς, αλλά χάσαμε και στη συνέχεια κάναμε το break στο δεύτερο παιχνίδι και πήραμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ. Θεωρώ πως έχει ομοιότητες με αυτή τη σειρά».

- Για το γεγονός πως η ομάδα του στάθηκε όρθια όταν βρέθηκε πίσω με 14 πόντους:
«Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν αφήσαμε να μας ξεφύγει το παιχνίδι, όταν η διαφορά έφτασε στο +14 για τη Ρεάλ. Δείξαμε χαρακτήρα. Είμαστε πικραμένοι που χάσαμε με αυτό τον τρόπο, αλλά είμαστε επαγγελματίες. Ελπίζω να είναι 100% έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι και ο Γκιστ, για να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο».

- Για το τι θα μεταφέρει στους συμπαίκτες του ενόψει του δεύτερου αγώνα: «Όλοι ξέρουμε και πιστεύουμε πως μπορούμε να περάσουμε. Έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές καθώς όταν χάνει μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, τότε υπάρχει πίεση. Είμαστε επαγγελματίες. Να έχουμε πάνω-κάτω το ίδιο gameplan. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι γι’ αυτό το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x