Αναλυτικά, όσα είπε στον Δημήτρη Κοντό, στην Media Day του Παναθηναϊκού:
Για την ανάγκη για νίκη: «Σίγουρα είναι ένα ματς υπό δύσκολες συνθήκες. Μας πονάει που δεν πήραμε τη νίκη στο πρώτο ματς. Σε οποιεσδήποτε συνθήκες, βέβαια, θα ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε για να νικήσουμε αυτό το ματς, οπότε είμαστε έτοιμοι και για αύριο».

Για το αν τους επηρεάζει ψυχολογικά ο τρόπος που ήρθε η ήττα στο πρώτο ματς: «Υπήρχε μια απογοήτευση. Όλοι απογοητευτήκαμε όταν χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Φάνηκε και στο δεύτερο ματς. Η Ρεάλ είχε περισσότερες λύσεις, μεγαλύτερη φρεσκάδα. Ελπίζουμε να το αφήσουμε πίσω μας αυτό και να πάρουμε τη νίκη αύριο».

Για το επιθετικό θέμα που δείχνει να έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρεάλ, παρά την καλή αμυντική λειτουργία: «Η πλάκα είναι πως, αν ρωτήσεις τον κόουτς Πιτίνο, θα σου πει πως κάνουμε πολλά λάθη στην άμυνα, παρότι τους κρατάμε χαμηλά στο σκορ. Επιθετικά έχουμε κενά διαστήματα. Το είχαμε και μέσα στην χρονιά αυτό. Ελπίζω αύριο να είναι διαφορετικά, να έχουμε ρυθμό, να βγούμε στον αιφνιδιασμό, να βάλουμε εύκολα καλάθια και να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν τους επηρεάζει το 2-0: «Επιβάλλεται να το ξεχάσουμε, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε στο 2-0. Ξέρουμε ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη αύριο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ