Ελλάδα

Βραβεύεται με Ολυμπιακό ο Αργυρόπουλος

Τον Νίκο Αργυρόπουλο, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θα τιμήσει η ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, στην Περιβόλα, θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Νίκο Αργυρόπουλο.

Στο τέλος της σεζόν, ο πολύπειρος γκαρντ θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση και έτσι η ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας θα τον τιμήσει για την πολυετή προσφορά του τόσο στο μπάσκετ, όσο και στην ομάδα της Αχαΐας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Αργυρόπουλο, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, θα τιμήσει ο Απόλλων πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν, η διοίκηση της ομάδας έχει ετοιμάσει μια μικρή εκδήλωση προκειμένου να αποχαιρετίσει τον παίκτη ο οποίος για 20 χρόνια φορά τη “μελανόλευκη” φανέλα.

Ουσιαστικά είναι η πρώτη εκδήλωση τιμής προς το πρόσωπο του Νίκου Αργυρόπουλου καθώς στο άμεσο μέλλον οι ιθύνοντες του συλλόγου προγραμματίζουν μια ξεχωριστή αποχαιρετιστήρια “γιορτή” προκειμένου ευχαριστήσουν τον 38χρονο γκαρντ για την προσφορά του στην ομάδα.

Η διοίκηση του Απόλλωνα καλεί το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να δώσει το “παρών” στο γήπεδο και με το χειροκρότημα του να αποχαιρετίσει τον αρχηγό της ομάδας όπως του αξίζει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x