Euroleague

Δεν πάει ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος

Χωρίς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στις εξέδρες θα διεξαχθεί το ματς του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Μπασκόνια, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δε θέλει να δώσει «πάτημα» στην Ευρωλίγκα για νέα τιμωρία.

Να μην δώσει συνέχεια στην οξεία αντιπαράθεσή του με την Ευρωλίγκας, αγνοώντας την απόφασή της να απορρίψει την αίτηση για αναστολή του μονοετούς αποκλεισμού του από τα γήπεδα μέχρι να εκδικαστεί η έφεση, αποφάσισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, δεν θα πάει απόψε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει διά ζώσης την αναμέτρηση με τη Μπασκόνια (21:15), καθώς σε μία τέτοια περίπτωση, η Ευρωλίγκα θα είχε το δικαίωμα να τον τιμωρήσει εκ νέου με πρόστιμο από 30 έως 280 χιλιάδες ευρώ.

Αυτό, δε σημαίνει πως η απόφασή του να διενεργηθεί δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της ομάδας στην Ευρωλίγκα δεν ισχύει, απλώς δεν θέλει να δώσει νέο «πάτημα» για τιμωρία. Ο κ. Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός Superfoods, θα περιμένουν την τελική απόφαση από το δευτεροβάθμιο όργανο, ευελπιστώντας σε εξάλειψη ή μείωση της ποινής των δώδεκα μηνών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x