Ευρώπη

«Δεν θα πάει πουθενά ο Τζεντίλε, θα κάνει ατομικές προπονήσεις»

Την απόφαση να μην αγωνιστεί πουθενά μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά να κάνει μόνο ατομικές προπονήσεις ενόψει Ευρωμπάσκετ, πήρε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του.

Ούτε στην Ιταλία, αλλά ούτε και σε κάποια άλλη ομάδα της Ευρώπης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος δεν κατάφερε να… στεριώσει στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο μάνατζερ του «Άλε», Ρικιάρντο Σμπέτσι, έβαλε τέλος στη μεταγραφολογία, ξεκαθαρίζοντας πως η επιθυμία του πελάτη του είναι να κάνει ατομικές προπονήσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς στόχος του είναι να συμμετάσχει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Ιταλίας.

«Ο Αλεσάντρο έχει ακόμη συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν σκοπεύει να αγωνιστεί κάπου αλλού μέχρι τον Ιούνιο. Ευχαριστούμε τις ιταλικές και τις ευρωπαϊκές ομάδες για το ενδιαφέρον που έδειξαν για τον Αλεσάντρο, αλλά η απόφασή του είναι να δουλέψει ατομικά για την εθνική ομάδα. Πρωταρχικός του στόχος είναι να συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του «Άλε» στην ιστοσελίδα «sportando».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x