Euroleague

«Τρένο» η Εφές, πάτησε και την Μπασκόνια!

Την 5η συνεχόμενη νίκη της στην Ευρωλίγκα πήρε η Αναντολού Εφές, επικρατώντας 96-85 της Μπασκόνια για τη 10η αγωνιστική.

Πλέον, η τουρκική ομάδα βρίσκεται στο εντυπωσιακό 8-2, ενώ από την άλλη οι Βάσκοι είναι στο 3-7.

Η Εφές συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Ευρωλίγκα, δείχνοντας ότι φέτος είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Παίρνοντας μια ακόμη νίκη, την πέμπτη συνεχόμενη, η τουρκική ομάδα έφτασε στο 8-2 στη διοργάνωση και… βύθισε περισσότερο την προβληματική Μπασκόνια, η οποία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού επέστρεψε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα και πήγε στο 3-7.

Οι γηπεδούχοι με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο δεν αντιμετώπισαν προβλήματα. Ηταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν μια ακόμη νίκη. Με πέντε παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίους τους Βασίλιε Μίτσιτς (16 πόντους, 6 ασίστ) και Μπροκ Μότουμ (16 πόντους, 4 ριμπάουντ), το σύνολο του Αταμάν ήταν ξανά πειθαρχημένο, έπαιξε συγκροτημένο μπάσκετ και ικανοποίησε τον κόσμο του.

Για τους φιλοξενούμενους, που συνεχίζουν να προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους, ο Ματ Τζάνινγκ είχε 20 πόντους και ξεχώρισε. Τον ακολούθησε ο Γιόχαν Βόιγκτμαν με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 25 - 17, 44-42, 75-67, 96-85

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x