NBA

Έξαλλος ο Πόποβιτς για τις φήμες περί δυσαρέσκειας Λέοναρντ για Σπερς

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς χαρακτήρισε ανοησίες τα περί ρήξης στις σχέσεις του Καουάι Λέοναρντ με τους Σπερς λόγω της προβληματικής αντιμετώπισης του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από το καλοκαίρι.

Έγκυρα αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Καουάι Λέοναρντ είναι έντονα δυσαρεστημένος με τους Σπερς για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον τραυματισμό του. Ο προπονητής του Σαν Αντόνιο, Γκρεγκ Πόποβιτς, χαρακτήρισε ανοησίες όσα λέγονται και ξεκαθάρισε πως όλα είναι καλά ανάμεσα στον ηγέτη των «σπιρουνιών» και την ομάδα.

«Η αποθεραπεία πηγαίνει πιο αργά από ότι περιμέναμε. Μακάρι να πήγαινε πιο γρήγορα.Αν είναι κάνουμε το ίδιο λάθος με το παρελθόν, καλύτερα να το πάμε συντηρητικά. Κρατήσαμε κάποτε τον Τίμι Ντάνκαν εκτός από τα πλέι όφ γιατί πονούσε το γόνατο του αν και μπορούσε να παίξει. Έτσι δεν βλέπω τον λόγο να κάνουμε κάτι διαφορετικό από ό,τι πράξαμε με κάποιον άλλο παίκτη. Αλλά, κάποιοι άνθρωποι, για κάποιο λόγο θέλουν να κάνουν κάτι άλλο. Δεν πειράζει. Αυτό όμως δεν θα επηρεάσει εμένα, την ομάδα ή οποιονδήποτε άλλον», δήλωσε ο σπουδαίος προπονητής και πρόσθεσε:

«Κανείς δεν θέλει να επιστρέψει στο παρκέ περισσότερο από τον Καουάι. Νομίζω εγώ είμαι το νούμερο δύο. Οι συμπαίκτες του τον θέλουν επίσης πίσω. Όλοι τον θέλουν πίσω. Δεν είναι ο Καουάι Λέοναρντ που ήταν όταν ήρθε εδώ αυτός που είναι τώρα. Αυτό δείχνει πόσα "έδωσε" για να φτάσει εδώ. Προφανώς και δεν θέλει να χάνει παιχνίδια. Είναι απογοητευτικό για όλους. Το να ανακαλύπτει όμως κάποιος, ότι κάτι συμβαίνει με εκείνον και με τους συμπαίκτες του, είναι απλά ανόητο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x