Ευρώπη

Ένα βήμα πιο κοντά στο ΝΒΑ ο Σκαριόλο

Ο τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, ανακοίνωσε στην ομοσπονδία της χώρας την απόφασή του να μετακομίσει στο ΝΒΑ.

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος θα μετακομίσει στο ΝΒΑ, όπου θα εργαστεί ως βοηθός προπονητή στους Τορόντο Ράπτορς. Ο 57χρονος προπονητής ενημέρωσε ήδη την ομοσπονδία της Ισπανίας για την απόφασή του και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν συζητήσεις για να βρεθεί λύση.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, δύο ενδεχόμενα υπάρχουν. Το πρώτο είναι να προσληφθεί ένας προπονητής που θα καθοδηγήσει την Εθνική Ισπανίας στα «παράθυρα» της FIBA και ο Σκαριόλο να αναλάβει τη «ρόχα» για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το δεύτερο φυσικά είναι να αποδεσμευτεί εντελώς ο Ιταλός τεχνικός, παρόλο που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2020.

Να σημειωθεί ότι ο 57χρονος θεωρείται ο πιο επιτυχημένος ομοσπονδιακός στην ιστορία των Ιβήρων, αφού με εκείνον στον πάγκο έχουν κατακτήσει 6 μετάλλια σε 7 μεγάλες διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x