NBA

Έπαιξαν μπουνιές Τρίσταν Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν στο πάρτι του ΛεΜπρόν!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο πριβέ πάρτι του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Λος Άντζελες, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες έπαιξαν μπουνιές Τρίσταν Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν!

Ξινό… έβγαλαν οι Τρίσταν Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν το πριβέ πάρτι του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Λος Άντζελες, στις 18 Ιουλίου, μετά το τέλος των βραβείων ESPY.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «bossip.com», οι δύο παίκτες άρχισαν να παίζουν μπουνιές, όταν ο σέντερ των Καβαλίερς δεν δεχόταν τη συγγνώμη του φόργουορντ των Ουόριορς. Η κόντρα των δύο κρατάει από τους τελικούς του ΝΒΑ και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Γκριν, ο οποίος είχε εκνευρίσει τον Καναδό από το συνεχές «trash talking».

Συγκεκριμένα, ο Γκριν φέρεται να κινήθηκε με ειρηνικές διαθέσεις προς τη μεριά του Τόμπσον, ζητώντας του συγγνώμη για τα όσα έγιναν στο παρκέ πριν από περίπου έναν μήνα. Ωστόσο, ο Καναδός κάθε άλλο ίδιες προθέσεις έδειξε, καθώς γύρισε και γρονθοκόπησε τον αντίπαλό του, ξεκινώντας έτσι έναν αγώνα... μποξ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται από αυτόπτες μάρτυρες, οι Κέβιν Ντουράντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς χώρισαν τους δύο παίκτες, προκειμένου να μην ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση, με τον «Βασιλιά» να ήταν φανερά εκνευρισμένος με το σκηνικό αυτό, αποχωρώντας λίγο αργότερα από τον χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x