NBA

Έπιασαν τους Μπουλς… από τα κέρατα οι Λέικερς

Ανατροπή με… νταηλίκι πέτυχαν οι Λέικερς! Αν και βρέθηκε ακόμα και στο -19, η ομάδα του Λος Άντζελες κατάφερε να «ημερώσει» τους Μπουλς και με καθοριστικό τον Κάλντγουελ-Πόουπ, έφτασε στο 103-94.

Τον χαρακτήρα που έχουν χτίσει ως ομάδα (ειδικά ως γηπεδούχοι) έδειξαν για μια ακόμη φορά οι Λέικερς.

Παρόλο που της στράβωσε το παιχνίδι με τους Μπουλς, η ομάδα του Λος Άντζελες δεν πτοήθηκε και κατάφερε να φτάσει σε παλικαρίσια νίκη με 103-94 στο «Staples Center».

Με τους φιλότιμους φιλοξενούμενους να κάνουν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους εκτός έδρας, η διαφορά υπέρ τους έφτασε ακόμα και στο +19 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου.

Ωστόσο κάπου εκεί οι Λέικερς αφυπνίστηκαν και αποφάσισαν να εξαπολύσουν την αντεπίθεσή τους. Με πρώτο σκόρερ λοιπόν τον Κούζμα (22 πόντοι), καθοριστικό τον Κάλντγουελ-Πόουπ (με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ) και σταθερά πολύτιμο τον Ίνγκραμ (17 πόντοι, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ), κατάφεραν να γυρίσουν το ματς.

Και παρόλο που το Σικάγο το πάλεψε ως το τέλος (με κορυφαίο τον Βάλενταϊν που έγραψε 17 πόντους και 9 ριμπάουντ), το Λος Άντζελες πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη που έφερε στο 8-10 το ρεκόρ του στο πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x