Ελλάδα

ΕΠΙΣΗΜΟ: Έξι μήνες έξω ο Χάκετ!

Τέλος η σεζόν για τον Ντάνιελ Χάκετ! Σύμφωνα με ενημέρωση του Ολυμπιακού, η νεότερη γνωμάτευση για τον Ιταλό είναι απόσπαση του τένοντα του δικέφαλου μηριαίου, που θα τον κρατήσει εκτός για 6 μήνες!

Νωρίτερα, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο Νίκος Ζέρβας σας είχαν ενημερώσει πως ο τραυματισμός του Ντάνιελ Χάκετ στο ματς του Ολυμπιακού με την Ούνιξ Καζάν, είναι πολύ πιο σοβαρός, απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με επίσημη ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ο Ιταλός γκαρντ έχει υποστεί απόσπαση του τένοντα του δικέφαλου μηριαίου και του ημιτενοντώδους από το ισχιακό κύρτωμα.

Αυτό σημαίνει, πως o 28χρονος διεθνής χρειάζεται χειρουργική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα έξι μηνών και πλέον αναμένεται να αποφασιστεί σύντομα η κλινική που θα γίνει, με τη μία να είναι στις ΗΠΑ και την άλλη στην Ιταλία.

Όπως είναι φυσικό, η εξέλιξη αυτή έχει αναγκάσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του να έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Χάκετ, με την ερχόμενη εβδομάδα να αναμένονται περισσότερα νέα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x