NBA

Επίσημο: Στους Ράπτορς ο Λέοναρντ, στους Σπερς ο ΝτεΡόζαν!

Το deal του καλοκαιριού είναι γεγονός!

Το σπουδαιότερο trade του καλοκαιριού και ένα από τα μεγαλύτερα των τελευταίων ετών είναι γεγονός. Οι Σπερς ανακοίνωσαν πως απέκτησαν από τους Ράπτορς τον ηγέτη τους ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν και τον Αυστριακό σέντερ Γιάκομπ Πελτλ, όπως και ένα ντραφτ πικ του πρώτου γύρου από το 2019 δίνοντας σαν αντάλλαγμα τον Κογουάι Λέοναρντ και τον Ντάνι Γκριν.

Ο ΝτεΡόζαν, που μεταφέρει στο Σαν Αντόνιο τα τρία εναπομείναντα χρόνια του συμβολαίου του για 83 εκατ. δολάρια. Φέτος επελέγη στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ έχοντας 23 πόντους, 5,2 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο τετράκις All Star έχει περάσει και τα εννιά χρόνια του στο Τορόντο. Ο δε Πελτλ είχε 6,9 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 1,2 τάπες σε 18,6 λεπτά κατά μέσο όρο με τους Ράπτορς, που τον είχαν επιλέξει στο νούμερο 9 του ντραφτ το 2016.

Ο Λέοναρντ, που θα έμενε ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, πέτασε τις πρώτες επτά σεζόν του στο ΝΒΑ στους Σπερς έχοντας 16,3 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ ο Γκριν πήγε στο Σαν Αντόνιο το 2010 έχοντας 9,1 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x