Μουντομπάσκετ 2014

Εργασία και χαρά για την Εθνική (Web TV)

Η Εθνική συνδυάζει δουλειά με… παιχνίδι. Δείτε πλάνα από την προπόνηση στο γήπεδο με το χαρακτηριστικό όνομα και τον άτυπο διαγωνισμό των διεθνών με τα πολλά πειράγματα.

Το «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες» ήταν… πιασμένο από τις ομάδες που αγωνίζονται το Σάββατο. Η Εθνική αναγκάστηκε να προπονηθεί σε βοηθητικό γήπεδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το διασκέδασε…

Αποστολή στη Μαδρίτη, Χρήστος Ρομπόλης

Η προπόνηση της ελληνικής ομάδας έγινε σε ένα όμορφο κλειστό, που απέχει πέντε λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο της Εθνικής. Για τους λάτρεις της σημειολογίας, το όνομά του είναι «Triangulo de Oro», δηλαδή τρίγωνο του χρυσού.

Το πρόγραμμα, λόγω της κόπωσης από τα δύσκολα βράδια που προηγήθηκαν απέναντι σε Κροατία και Αργεντινή, αλλά και το μεσημεριανό ταξίδι από τη Σεβίλλη στη Μαδρίτη με τρένο, ήταν πιο χαλαρό.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε, ως συνήθως, με κάποιο παιχνίδι. Αυτή τη φορά οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι εκτελούσαν βολές εναλλάξ, με την ομάδα που αστοχούσε πρώτη να χάνει κι έναν γύρο.

Οι παίκτες το διασκέδαζαν πανηγυρίζοντας τις εύστοχες προσπάθειες της ομάδας τους και τις άστοχες των «αντιπάλων», αλλά και με πειράγματα όταν εκτελούσαν εκείνοι. Ο Κώστας Παπανικολάου φώναζε στον Αντετοκούνμπο «Giannis» και «Greek Freak», όπως τον αποκαλούν στο ΝΒΑ, ενώ οι… απέναντι φώναζαν στον Κώστα Σλούκα «Σλούκι» για να τους επηρεάσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x