NBA

Έσπασε ένα άκρως αρνητικό ρεκόρ ο Λέοναρντ!

Στην κατάρριψη ενός άκρως εντυπωσιακού, μα συνάμα αρνητικού ρεκόρ, έφτασε ο Καγουάι Λέοναρντ, με την απόφαση του να υπογράψει στους Κλίπερς.

Ο Καγουάι Λέοναρντ κατάφερε φέτος να μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που διέκοψε την επέλαση δύο δυναστειών (Χιτ 2014, Γουόριορς 2019). Επίσης, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της λίγκας που κατακτάει το πρωτάθλημα, όντας ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών τόσο με ομάδα της ανατολής όσο και με της δύσης.

Δίπλα σε αυτά τα εντυπωσιακά επιτεύγματα ήρθε να προστεθεί ένα άλλο, λιγότερο τιμητικό. Συγκεκριμένα, το νέο απόκτημα των Κλίπερς έγινε ο γρηγορότερος παίκτης στην ιστορία που φεύγει από μια ομάδα αφού κατέκτησε τον τίτλο και το βραβείο του MVP των τελικών.

Το ρεκόρ κρατούσε από το 1980 ο Ντένις Τζόνσον, όταν και αποχώρησε από τους ΣούπερΣόνικς, ένα χρόνο ακριβώς αφότου τους είχε οδηγήσει στο πρώτο και μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο Λέοναρντ κατέρριψε για τα καλά αυτή την επίδοση, καθώς είπε «αντίο» στο Τορόντο μόλις 22 μέρες μετά την απονομή του βραβείου!

Επιμέλεια: Γιάννης Γιανναράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x