NBA

Ο Χόλιντεϊ στέλνει… διακοπές τους Μπλέιζερς

Δεύτερο break μέσα στο Πόρτλαντ έκαναν οι Πέλικανς! Με κορυφαίο τον Χόλιντεϊ, επικράτησαν των Μπλέιζερς με 111-102 και δείχνουν έτοιμοι να τους πετάξουν από νωρίς εκτός των πλέι οφ του NBA.

Με το ένα πόδι στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ του NBA βρίσκονται οι Πέλικανς καθώς επικράτησαν για δεύτερη φορά στο Πόρτλαντ των Μπλέιζερς με 111-102.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Χόλιντεϊ, ο οποίος με 33 πόντους διέλυσε τους γηπεδούχους.

Η ομάδα από τη Νέα Ορλεάνη ήταν πίσω στο ημίχρονο με 59-54 αλλά αυτό δεν τους κράτησε από το να τα… σπάσουν στη τρίτη περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι σκόρπισαν τους Μπλέιζερς στο τρίτο δωδεκάλεπτο με 33-19 και δε λύγισαν ούτε όταν οι γηπεδούχοι έκαναν το 99-100 λίγα λεπτά πριν το τέλος.

Παρών στην ειδική αυτή κατάσταση δήλωσε ο Μίροτιτς ο οποίος με βόμβα πίσω από τα 7,25 έβαλε τους «πελεκάνους» πάλι μπροστά ενώ στη συνέχεια Χόλιντεϊ και Ρόντο μιμηθήκαν τον 27χρονο.

Πέρα από τον Χόλιντεϊ, καθοριστικός ήταν και ο Ρόντο, που άγγιξε το trible-double με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Στους 22 πόντους με 13 ριμπάουντ περιορίστηκε ο Ντέιβις και στους 17 πόντους ο Μίροτιτς.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο ΜακΚόλουμ που έφτασε τους 22 πόντους ενώ ο Λίλαρντ με καθόλου καλά ποσοστά (1/7 τρίποντα) έμεινε στους 17.

Επιμέλεια: Χρήστος Βελαέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x