Eurobasket

Με Λεσόρ, χωρίς τον τραυματία Φαλ η προεπιλογή της Γαλλίας για τα «παράθυρα»

Η Γαλλία ανακοίνωσε προεπιλογή 13 παικτών για τα «παράθυρα» του Φεβρουαρίου, με τον Ματίας Λεσόρ να είναι ένας από αυτούς και τον Μουσταφά Φαλ να μένει εκτός λόγω του τραυματισμού του.

Tην προεπιλογή του για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Eurobasket 2025 τον Φλεβάρη ανακοίνωσε ο Βενσάν Κολέ, τεχνικός της εθνικής Γαλλίας.

Οι «τρικολόρ» δεν θα έχουν, όπως κι όλες οι ομάδες, τους πολλούς NBAers που διαθέτουν, ωστόσο το ρόστερ 13 παικτών που επέλεξαν περιλαμβάνει αρκετούς παίκτες από το κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Ματίας Λεσόρ, ενώ μια θέση στην προεπιλογή δεν κέρδισε ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχουν κληθεί: Άντριου Αλμπισί, Ματ Στραζέλ, Σιλβέν Φρανσίσκο, Αϊζάια Κορντινιέ, Ναδίρ Χίφι, Πολ Λακόμπ, Τιμοτέ Λουγουαγού-Καμπαρό, Ζακαρί Ρισασέ, Τζέιλεν Χόρντ, Ντάμιεν Ίνγκλις, Γκέρσον Γιαμπουσέλε, Ματίας Λεσόρ, Βενσάν Πουαριέ.

Η προετοιμασία της Γαλλίας για τα «παράθυρα» θα ξεκινήσει στις 19 Φλεβάρη, την επομένη δηλαδή του τελικού του Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι «μπλε» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Κροατία (23/2) και τη Βοσνία (26/2).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x