Euroleague

Ίβκοβιτς: «Το καλύτερό μας παιχνίδι»

Ως το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τη νίκη επί της Καντού. Ο «Ντούντα» έμεινε ευχαριστημένος από την καλή άμυνα των παικτών του, τονίζοντας πως η ομάδα του έδειξε κάτι από τις δυνατότητές της.

Ως το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τη νίκη επί της Καντού.

Ο «Ντούντα» έμεινε ευχαριστημένος από την καλή άμυνα των παικτών του, τονίζοντας πως η ομάδα του έδειξε κάτι από τις δυνατότητές της.

«Μερικές ώρες μετά από αυτά που είχαμε πει πριν το παιχνίδι και μπορώ να πω, πως μας βγήκαν σε πολλά σημεία. Παίξαμε αρκετά πιεστική άμυνα, η οποία μας έδωσε τη μεγάλη μπορούμε να πούμε, νίκη. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε παίξει μέχρι τώρα εναντίον μία ομάδας όπως είναι η Καντού, που ήταν η μεγαλύτερη θετική έκπληξη όσον αφορά τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτό είπα και στον προπονητή της», δήλωσε αρχικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και πρόσθεσε: «Καταφέραμε και κάναμε τους περιφερειακούς παίκτες της Καντού που βρίσκονταν σε καλή κατάσταση να σουτάρουν 5/26. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν παίκτη. Ο Μάντζαρης ήταν πολύ καλός στην άμυνα. Είχαμε καλό έλεγχο, τρέξαμε, πήραμε πόντους, από τους αιφνιδιασμό. Στην σχέση ασίστ λάθη που η Καντού ήταν καλύτερη από μας, τους αναγκάσαμε και ήταν αρνητικοί. Κερδίσαμε δίκαια και δείξαμε κάτι από τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας και αύριο συνεχίζουμε».

Αναφορικά με το ότι ο Ολυμπιακός υπερτερούσε και στα τέσσερα δεκάλεπτα σε ματς Ευρωλίγκας είπε: «Ναι όλα τα δεκάλεπτα τα κερδίσαμε. Είχαμε ένα καλό έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν πιέζω για τη διαφορά πόντων, για μένα ήταν ο στόχος να προκριθούμε και τώρα, τι να πω. Συγχαρητήρια στους παίκτες; Δεν τους είχα μιλήσει για τους στόχους, ο Ολυμπιακός πρέπει να πρωταγωνιστεί. Σίγουρα περιμένω καλύτερες μέρες. Πιστεύω αυτή η νίκη ανήκει στην πολύ καλή απόδοση που είχε η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x