Euroleague

Τρινκιέρι: «Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός»

Απολύτως δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καντού ο Αντρέα Τρινκιέρι. Ο προπονητής των Ιταλών αναφέρθηκε στην περιπλοκότητα του πρώτου ομίλου, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη, θα είναι αυτή ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Κάχα Λαμποράλ.

Απολύτως δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καντού ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο προπονητής των Ιταλών αναφέρθηκε στην περιπλοκότητα του πρώτου ομίλου, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη, θα είναι αυτή ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Κάχα Λαμποράλ.

«Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη. Δεν παίξαμε καλή άμυνα, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν. Τώρα ο όμιλος δεν ξέρει κανείς πως θα εξελιχθεί. Στην τελευταία αγωνιστική, όλα είναι ανοιχτά, θέλω να επαναλάβω πως ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Αντρέα Τρινκιέρι, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το ποιες ομάδες θα μείνουν εκτός TOP 16: «Μάλλον θα πρέπει να δούμε την μαγική σφαίρα, το άγχος θα το έχει η Κάχα Λαμποράλ, το δικό της ματς θα είναι μεγάλη μάχη. Σίγουρα δεν είναι αυτό της Νανσί με τον Ολυμπιακό, ούτε εκείνο της Καντού με τη Φενέρ τα ματς που θα κρίνουν ποιος θα μείνει εκτός, αλλά αυτό μεταξύ της Μπιλμπάο με τη Κάχα Λαμποράλ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x