Euroleague

Σπανούλης: «Ήρθαμε για δύο νίκες»

Στόχος του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκας είναι η κατάκτηση του τροπαίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. «Ανυπομονούμε να απολαύσουμε τη διοργάνωση και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τις δύο νίκες», είπε μεταξύ άλλων ο «V-Span» ενόψει του ημιτελικού της Παρασκευής (11/5) με την Μπαρτσελόνα.

Στόχος του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκας είναι η κατάκτηση του τροπαίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

«Ανυπομονούμε να απολαύσουμε τη διοργάνωση και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τις δύο νίκες», είπε μεταξύ άλλων ο «V-Span» ενόψει του ημιτελικού της Παρασκευής (11/5) με την Μπαρτσελόνα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε ένα Final 4. Ανυπομονούμε να απολαύσουμε τη διοργάνωση και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τις δύο νίκες», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Για το δικό του ρόλο στην ομάδα και τον χαρακτηρισμό του ηγέτη που του έχει δοθεί: «Δεν ήταν εύκολο να έρθουμε εδώ. Περάσαμε πολύ δύσκολα μέσα στη σεζόν, αλλά μέσω όλων αυτών γίναμε ακόμη πιο δυνατοί, βελτιωνόμασταν μέρα με τη μέρα και γι’ αυτό φτάσαμε μέχρι εδώ».

Για την Μπαρτσελόνα: «Είναι μία ομάδα με παίκτες που είναι χρόνια μαζί, ενώ έχει και τον ίδιο προπονητή. Έχει μεγάλους παίκτες που είναι οι ηγέτες της, όπως είναι ο Ναβάρο, ο Λόρμπεκ και άλλοι. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι ένα παιχνίδι, είναι ο ημιτελικός και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Για το πώς θα πρέπει να αντιδράσουν οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι: «Το θέμα είναι να παίξουμε όπως παίζαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι σήμερα. Δεν είναι τίποτα. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που θα πρέπει να δώσουμε το 100% μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά μας και να απολαύσουμε το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x