Euroleague

Μαυροειδής: «Είχαμε τρακ, αλλά τα καταφέραμε»

Όπως κάθε πρεμιέρα έτσι κι αυτή κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ για τον Ολυμπιακό ήταν αγχωτική. Αυτό ισχυρίστηκε και ο Δημήτρης Μαυροειδής μετά το ντεμπούτο του με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, ωστόσο τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ανταπεξήλθαν πλήρως στις ανάγκες του αγώνα. «Να μειωθούν τα «νεκρά» διαστήματα και να υπάρχει συνεχές τέμπο», τόνισε για το τι πρέπει να βελτιωθεί στη συνέχεια ο διεθνής σέντερ.

Όπως κάθε πρεμιέρα έτσι κι αυτή κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ για τον Ολυμπιακό ήταν αγχωτική.

Αυτό ισχυρίστηκε και ο Δημήτρης Μαυροειδής μετά το ντεμπούτο του με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, ωστόσο τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ανταπεξήλθαν πλήρως στις ανάγκες του αγώνα.

«Να μειωθούν τα «νεκρά» διαστήματα και να υπάρχει συνεχές τέμπο», τόνισε για το τι πρέπει να βελτιωθεί στη συνέχεια ο διεθνής σέντερ.

«Όταν παίζεις πρώτο παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τα συναισθήματα σου είναι αν μη τι άλλο να μπεις μέσα με ενθουσιασμό και να τα δώσεις όλα. Και εγώ μπήκα δυνατά, ήθελα στην πρεμιέρα μου να τα πάμε καλά, αλλά είχαμε και λίγο τρακ. Ωστόσο, τα καταφέραμε και αυτό μετράει».

«Σίγουρα η άμυνα επηρεάζει και την επίθεση. Στη δεύτερη περίοδο είχαμε καλύτερο ρυθμό και βγήκε και η καλή αμυντική λειτουργία. Θέλουμε να τα βελτιώσουμε αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι μας και σκεφτείτε ότι ακόμα είμαστε χωρίς επίσημα παιχνίδια. Πρέπει να μειώσουμε τα... νεκρά διαστήματα και να παίζουμε σε καλό τέμπο, έχοντας ενέργεια».

«Η Κάχα Λαμποράλ επειδή δεν έχει καθαρά 5αρια, έπαιζε με… κοντούς ψηλούς που μπορεί να σε σκοτώσουν από μακριά και να μην μπορείς να το γυρίσεις. Παίξαμε πολυσύνθετες άμυνες για να βοηθηθούμε και τελικά μας βγήκε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x