Euroleague

Πάνκο: «Σκληρή ήττα»

Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν ο Άντι Πάνκο. Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ απέδωσε το ξεκίνημα με το… αριστερό στα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τονίζοντας ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο όταν αντιμετωπίζεις ομάδες όπως η «βασίλισσα».

Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν ο Άντι Πάνκο.

Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ απέδωσε το ξεκίνημα με το… αριστερό στα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τονίζοντας ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο όταν αντιμετωπίζεις ομάδες όπως η «βασίλισσα».

«Χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο φαινόταν ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Χάναμε την μπάλα μέσα από τα χέρια μας. Κάναμε πολλά λάθη που δεν θα έκανε ούτε παιδικό. Ήταν μια σκληρή ήττα. Δεν μπορείς να κάνεις τόσα λάθη κόντρα στη Ρεάλ γιατί είναι σίγουρο ότι θα τα πληρώσεις», είπε ο Αμερικανός και πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι τελείωσε και κοιτάμε παρακάτω. Σημασία έχει να μάθουμε από αυτά τα λάθη που κάναμε και να κοιτάξουμε παρακάτω. Να διορθώσουμε τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x