Euroleague

Με Πάουελ και… Αγγελόπουλο

Υπό το βλέμμα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (8/11, 21:45), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Κανονικά συμμετείχε ο Τζος Πάουελ, ωστόσο απών ήταν ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Υπό το βλέμμα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (8/11, 21:45), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Κανονικά συμμετείχε ο Τζος Πάουελ, ωστόσο απών ήταν ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Με μοναδικό απόντα τον Δημήτρη Κατσίβελη πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός την τελευταία Εν Ελλάδι προπόνηση, ενόψει του ματς στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι. Ο νεαρός γκαρντ ταλαιπωρούταν από ίωση και δεν συμμετείχε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ αντίθετα κανονικά προπονήθηκε ο Τζος Πάουελ, ο οποίος θα ταξιδέψει με τους πρωταθλητές Ευρώπης στην ιταλική πόλη.

Το «παρών» στο ΣΕΦ έδωσε και ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, προκειμένου να εμψυχώσει το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η αναχώρηση των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, με προορισμό το Μιλάνο, είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (7/11).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x