Euroleague

Μαυροειδής: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Μέρα με τη μέρα ο Ολυμπιακός θα γίνεται ακόμη καλύτερος, όπως διαβεβαίωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής μετά τη νίκη (89-72) επί της Κάχα Λαμποράλ. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με τον ενθουσιασμό που είχαν την περσινή χρονιά και αυτό σιγά σιγά θα φαίνεται όλο και περισσότερο στο παρκέ.

Μέρα με τη μέρα ο Ολυμπιακός θα γίνεται ακόμη καλύτερος, όπως διαβεβαίωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής μετά τη νίκη (89-72) επί της Κάχα Λαμποράλ.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με τον ενθουσιασμό που είχαν την περσινή χρονιά και αυτό σιγά σιγά θα φαίνεται όλο και περισσότερο στο παρκέ.

«Μία ομάδα, όπως και να έχει, χρειάζεται χρόνο για να δείξει πράγματα στο γήπεδο. Ακόμα και ο Ολυμπιακός, όπου έγιναν μόνο δύο προσθήκες το φετινό καλοκαίρι. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής σε όλες τις ομάδες. Σε σχέση με την αρχή της σεζόν έχουμε ρυθμό και ξέρει ο καθένας τι να κάνει σε άμυνα και επίθεση και γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος πως θα έρθουν οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μαυροειδής, όπου στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν η αποχώρηση του Ντόρσεϊ ήταν ένα… ηλεκτροσόκ για την ομάδα:

«Δεν ξέρω εάν ήταν ο Τζο που έκανε το ηλεκτροσόκ στην ομάδα, αλλά το σίγουρο είναι πως πιστεύουμε στους εαυτούς μας και είμαστε σίγουροι για το τι να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, ενώ και ο προπονητής ξέρει τι να περιμένει από τον καθέναν μας. Γι’ αυτό πιστεύω πως θα βελτιωνόμαστε συνέχεια μέλλον».

Για το αν νιώθουν ανακούφιση οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά και το διπλό στη Βιτόρια: «Ανακούφιση ίσως για κάποιους. Αλλά εγώ νομίζω πως νιώθουμε ενθουσιασμό, χαρά και αυτό βγάζουμε το γήπεδο. Αυτό είχε πέρυσι η ομάδα και αυτό πρέπει να δείχνει και φέτος. Το σημαντικό είναι να νιώθει ο καθένας αυτοπεποίθηση. Μέρα με τη μέρα και μέσα από δουλειά ο καθένας θα ξέρει τί να κάνει για να βοηθά την ομάδα αλλά και τον εαυτό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x