Euroleague

«Χτίζουμε χαρακτήρα με αυτές τις νίκες»

Στο χαρακτήρα του Παναθηναϊκού απέδωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τη νίκη επί της Καντού στην Ιταλία.

Στο χαρακτήρα του Παναθηναϊκού απέδωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τη νίκη επί της Καντού στην Ιταλία.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Παρ’ όλο που ο Παναθηναϊκός πρέπει να χτυπά και να κερδίζει όλα τα παιχνίδια, είχαμε πολλά προβλήματα. Δεν ήρθαν τρεις παίκτες, ενώ ο Ούκιτς και ο Τσαρτσαρής δεν ήταν έτοιμοι», ανέφερε ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη και πρόσθεσε: «Πρώτη μας σκέψη ήταν πώς θα προστατέψουμε τους ψηλούς από φάουλ και κούραση. Θέλαμε να μείνουμε κοντά στο παιχνίδι. Δεν ήταν καθαρά σε άποψη τακτικής η προετοιμασία μας. Βασιστήκαμε σε κάποιους έμπειρους παίκτες, όπως τον Διαμαντίδη που και πάλι σήμερα του βγάλαμε το λάδι. Μέσα από αυτές τις νίκες χτίζουμε χαρακτήρα σαν ομάδα. Ο Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση κι αν είναι πρέπει να κερδίζει ή τουλάχιστον να προσπαθεί να κερδίζει».

Για τα 22 λάθη του Παναθηναϊκού, είπε: «Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο. Πολλά λάθη οφείλονται στην κούραση. Ο Διαμαντίδης έκανε επτά, αλλά έπαιξε και 35 λεπτά, ενώ ο Μπανκς ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως. Ισορροπήσαμε κάπως με τα ριμπάουντ και την ευστοχία μας στα τρίποντα».

Σχολιάζοντας την απόδοση του Μάικ Μπράμος είπε: «Ο Μάικ είναι ένα παιδί που είναι πολύ πιστός σε αυτά που κάνουμε. Δεν είναι μόνο τα τρίποντα, αλλά και τα 9 ριμπάουντ και το γεγονός ότι εξολόθρευσε όποιον μάρκαρε. Είχε καταπληκτική απόδοση και είναι σε πολύ κατάσταση τώρα τελευταία. Πήρε κάποια κρίσιμα σουτ στο τέλος και ευστόχησε».

Αναφορικά με το ντεμπούτο του Μάρκους Μπανκς είπε: «Τον έχουμε τσεκάρει από πάρα πολλές πλευρές. Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, με καλό στατικό σουτ και δεν είναι κακός από ντρίμπλα. Έχει προσωπικότητα. Δεν έχει έρθει σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, αλλά κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Το ζητούμενο είναι πότε θα βρεθεί σε καλή φυσική κατάσταση κι αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάνει. Από εκεί και πέρα είναι κι άλλα πράγματα».

Όσο για την υπόθεση του Τζέισον Καπόνο, τόνισε: «Θα δούμε τι θα γίνει με τον Καπόνο. Είχε ένα προσωπικό πρόβλημα και πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση. Πρέπει να ολοκληρωθούμε σαν ρόστερ και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι».

Τέλος, για τη συμμετοχή του Χίλτον Άρμστρονγκ είπε: «Τον ευχαριστούμε όλοι στην ομάδα. Κάποιοι άλλοι δεν θα έπαιζαν, αλλά το παιδί προς τιμήν του ήθελε να βοηθήσει την ομάδα. Είναι ένας σπάνιος χαρακτήρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x