Euroleague

Αγραβάνης: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει πολλές και σημαντικές απουσίες ωστόσο όσοι αγωνιστούν κόντρα στην Αναντολού Εφές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλά προετοιμασμένος για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, παρά τις σημαντικές απουσίες του, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Από την πλευρά του, ο Όλιβερ Λαφαγέτ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παίξουν καλή άμυνα, ώστε να βγάλουν εκτός ρυθμούς την τουρκική ομάδα.

«Όπως είχα πει και πριν λίγο καιρό, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά. Λείπουν βασικοί μας παίκτες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει βαθύ ρόστερ και θεωρώ πως όσοι είμαστε υγιείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Η “μάχη” των ριμπάουντ θα κρίνει πολλά, περισσότερα ριμπάουντ σημαίνει περισσότερες κατοχές άρα και περισσότερες πιθανότητες για νίκη. Δεν κοιτάζουμε το τι χρειάζεται να κάνουμε ή να συμβεί για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά κοιτάζουμε μόνο το ματς με την Αναντολού Εφές. Είναι το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Όλιβερ Λαφαγέτ, από τη μεριά του, είπε: «Έχουμε πολλές απουσίες, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και από εκεί να πάρουμε και ενέργεια για την επίθεση. Τώρα το μόνο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι η Εφές και το πώς θα κερδίσουμε, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε εντός έδρας. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να σταματήσουμε τους γκαρντ τους και να τους βγάλουμε εκτός ρυθμού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x