Euroleague

Βέντιστσεφ: «Φαβορί για τη φετινή Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός»

Σε πελάγη ευτυχίες έπλεε ο Αντρέι Βέντιστσεφ με τη νίκη της Λοκομοτίβ επί του Παναθηναϊκού, με τον πρόεδρο της Κουμπάν να χαρακτηρίζει τους «πράσινους» φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας.

Πανευτυχής ήταν ο Αντρέι Βέντιστσεφ με τη νίκη της Λοκομοτίβ επί του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος της ομάδας του Κουμπάν συγκαταλέγει τους «πράσινους» στα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας, ενώ όσον αφορά την αναμέτρηση θεωρεί πως «κλειδί» ήταν η άμυνα των Ρώσων.

«Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ήταν λίγο μπερδεμένη, καθώς δεν έχουν όλοι οι παίκτες εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Αυτός ήταν ο λόγος για το κακό ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια το συνήθισαν και με τη βοήθεια του κόσμου ανέβηκαν και έτσι παίξαμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται, γιατί δεν μπορείς να νικήσεις μόνο με την επίθεση. Οι λεπτομέρειες έχουν σημασία, αλλά και η ποιότητα των παικτών», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Βέντιστσεφ στην ιστοσελίδα «rsport.ru» και πρόσθεσε:

«Χρειάζεται δουλειά από όλους για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και τώρα νικήσαμε ένα από τα φαβορί της φετινής Ευρωλίγκας. Μπορεί να είμαστε μόλις στο τρίτο παιχνίδι της σεζόν, αλλά δείχνουμε να τα “διαβάζουμε” καλά. Το γεγονός είναι πως έχουμε μία πολύ ομάδα και έναν εξίσου πολύ καλό προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x