Euroleague

Ελληνιάδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πιστεύω πως θα είναι στο Final 4 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός»

Βλέπει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Final 4 ο Σταύρος Ελληνιάδης.

Την πίστη πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός θα προκριθούν στο Final 4 του Βερολίνου εξέφρασε ο Σταύρος Ελληνιάδης. Ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών και νυν τιμ μάνατζερ του ΑΟ Μυκόνου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αντώνη Καρπετόπουλο για τις εντυπώσεις που του έχουν αφήσει οι «αιώνιοι». Αναλυτικά οι δηλώσεις του για:

-τον Μόουζες Ράιτ: «Από έναν τραυματισμό ήρθε στην ομάδα ένας παίκτης που βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό να πάρει σημαντικές νίκες και το Κύπελλο. Πάνω που έχασε η ομάδα έναν πολύ καλό σέντερ, όπως ο Μιλουτίνοφ, βρήκε τον Ράιτ που μπαίνει και αλλάζει τα παιχνίδια. Το ρόστερ αρχικά είχε δύο σέντερ… κροκόδειλους όπως τους λέμε και είχε πληρώσει ότι έλειπε ένα πιο αθλητικό παιδί. Αυτό το έφερε ο Ράιτ και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό ήταν εξαιρετικός».

-τον Παναθηναϊκό και τον Γκραντ: «Ο Παναθηναϊκός παρότι έχει πάρει πάρα πολύ επιθετικό ταλέντο, πολλά παιχνίδια τα κέρδισε από την άμυνα. Δεν του το είχα του Αταμάν, πίστευα πως θα ποντάρει στην επίθεση, αλλά έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή άμυνα. Ο Γκραντ είναι ο πιο σταθερός παίκτης, παίζει για την ομάδα και τα κάνει όλα, επίθεση, άμυνα, οργάνωση, ριμπάουντ… Έχει εξελιχθεί σε τρομερό εργαλείο».

-το ποιες ομάδες θα πάνε στο Final 4: «Είναι δύσκολο να προβλέψεις. Αν δεν βρεθούν αντιμέτωποι στα playoffs, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα πάνε σίγουρα πιστεύω. Η Ρεάλ επίσης και πιστεύω πως μία εκ των Μονακό και Φενέρμπαχτσε θα προκριθεί. Πιστεύω περισσότερο η Μονακό».

-το αν ο Τολιόπουλος ή ο Χέιλ θα μπορούσαν να παίξουν στους «αιώνιους» είπε: «Έκανε πολύ μεγάλη πρόοδο. Θα ήθελα να δω στην πράξη αν μπορούσε να πάρει λεπτά στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τα γκαρντ που έχουν αυτές οι ομάδες. Ο Χέιλ του Προμηθέα είναι πολύ καλή περίπτωση».

-τη Μύκονο στην Elite League: «Η Μύκονος είναι πάντα πολύ ωραία, αλλά καλό θα ήταν να κάνουμε και καμιά νίκη γιατί έχουμε καιρό. Αύριο έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου για την τελευταία αγωνιστική».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x